Over ons

Wie zijn wij?

Ons verhaal

Strijbosch Personeelsadvies is de naam van onze organisatie die fier staat voor bevlogen en gedreven psychologen, adviseurs en medewerkers. Wij kunnen u hier natuurlijk slechts een sfeerbeleving geven van wie wij zijn en ons werkterrein en onze dienstverlening onder de aandacht brengen.

Wij staan voor maatwerk, kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven; dit zijn de belangrijkste bouwstenen van onze kracht! Wij werken in een klein team dat volledig is ingespeeld op elkaar en waarin wij de aanvulling steeds zoeken in elkaars kwaliteiten en vaardigheden, waarbij het hebben van plezier, werken in een inspirerende omgeving en voldoening hebben in de dingen die je doet, belangrijke randvoorwaarden voor ons zijn. Onder deze omstandigheden zijn wij in staat om topprestaties te leveren.

Strijbosch Personeelsadvies maakt uitsluitend gebruik van ervaren professionals, zoals allround psychologen, ervaren trainers alsook hoog gekwalificeerde specialisten op specifieke thema’s.

Betsie Strijbosch

Eigenaar

Als arbeids- en organisatiepsycholoog heb ik al heel wat kijkjes kunnen nemen in veel verschillende organisaties. Omdat elke omgeving zijn eigen dynamiek kent, is het steeds weer een mooi spel waar organisatiedoelen en menselijke kwaliteiten bijeenkomen. Daar waar organisatiestrategieën een persoonlijke invulling of kleur krijgen en medewerkers het verschil maken door de bijdrage die ze leveren, wil ik graag mijn steentje bijdrage en werkzaam zijn. Ik streef er in mijn aanpak steeds naar om organisatiebelangen en persoonlijke motivaties op elkaar af stemmen.

 In adviestrajecten, in assessment en door middel van coaching, begeleiding en training draag ik graag mijn steentje bij om stil te staan bij en bewust te worden van eigen inzet, mogelijkheden, onmogelijkheden, wensen etc. Ik ben voorstander van een persoonlijke benadering, dienstverlening op maat en een flexibele werkwijze, afhankelijk van de mogelijkheden, maar altijd met een duidelijke koers voor ogen.

 “Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen loopbaan, maar we hebben allemaal af en toe een steuntje nodig om de koers te bepalen, soms het roer om te gooien of vast te houden aan wensen, belangen en doelstellingen”. Hoe moeilijk soms ook; waar een wil is, is een weg. Fantastisch toch als het dan lukt om tevreden te kunnen zijn om de juiste bijdrage hieraan te kunnen leveren. En soms letterlijk het verschil te kunnen maken.

Krishna Schriks

Psycholoog

Met een passie voor mensen en talenten, wist ik al vroeg in mijn loopbaan als psycholoog dat ik me het best op mijn plek zou voelen als ik anderen kan adviseren over en coachen in hun werk. Zoals ik mijn eigen plek gevonden heb, gun ik ook anderen een loopbaan waarin ze zichzelf kwijt kunnen en waarin ze worden uitgedaagd in dat waar ze goed in zijn. Mensen begeleiden en coachen zodat zij een werkplek vinden die ze gelukkig maakt. Plezier in het werk zorgt vanzelf voor een mooi resultaat.

Ieder mens is uniek en dat maakt ook ieder traject uniek. Omdat ik ervan overtuigd ben dat mensen pas maximaal kunnen presteren als zij dat mogen doen waar ze goed in zijn, is het samen met de ander onderzoeken en ontdekken wat hun specifieke eigen talenten zijn voor mij steeds het uitgangspunt.  Waar persoonlijkheid, vermogen en interesse samenkomen, vind je de geluksknop van een persoon.  Naast de beschikbare tools om dit in beeld te brengen, ben ik ook mijn eigen instrument.  Door mijn eigen uitgebreide ervaring met assessments en persoonlijke ontwikkeltrajecten, kan ik een unieke bijdrage leveren. Ik ben toegankelijk, nieuwsgierig en geïnteresseerd en wil mijn uiterste best doen om de ander te leren kennen. Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke, empathische en kritische benadering. 

Contact

Strijbosch Personeelsadvies

Strijbosch Personeelsadvies is de naam van onze organisatie die fier staat voor bevlogen en gedreven psychologen, adviseurs en medewerkers. Wij kunnen u hier natuurlijk slechts een sfeerbeleving geven van wie wij zijn en ons werkterrein en onze dienstverlening onder de aandacht brengen.

Lees verder

Contact

Burgemeester Buskensstraat 66
5401 EE, Uden

info@strijboschpa.nl
0413 700 974

© 2023 - Strijbosch Personeelsadvies - Website door: Triple.nl