Coaching en begeleiding

Van willen naar doen.

Een nieuwe functie, grote veranderingen binnen de organisatie, een verandering in de wensen die u heeft  ten aanzien van werk, of gewoon uw eigen vaardigheden eens kritisch tegen het licht houden. Het is slechts een greep uit de aanleidingen die men heeft om eens naar uw eigen spiegelbeeld te kijken en uw eigen functioneren te bespreken (en vaak te verbeteren) via coaching of persoonlijke begeleiding.

Elke vraagstelling rondom coaching of begeleiding van mensen vraagt om een toegesneden en persoonlijke aanpak. Strijbosch Personeelsadvies gaat uit van dit concept voor individuele coaching en begeleiding. Dit kan voor individuele trajecten gebruikt worden en is toepasbaar voor loopbaan(her)oriëntatie en horizontale of verticale loopbaanontwikkeling. Ons concept is modulair opgebouwd en daarmee flexibel toepasbaar. Wij leveren uitsluitend maatwerk, afgestemd op de wensen en behoeften van zowel de opdrachtgever als de medewerker, samengevat in een concreet (ontwikkelings)traject en een inzichtelijk kostenplaatje dat vooraf wordt afgestemd.

Van betrokken deelnemers verwachten wij zelfsturing en inzet. Daartegenover stellen wij een vaste contactpersoon, deskundigheid, persoonlijke inzet en betrokkenheid. Evenals een professionele, concrete en doelmatige aanpak met een duidelijke procedure.

Contact

Strijbosch Personeelsadvies

Strijbosch Personeelsadvies is de naam van onze organisatie die fier staat voor bevlogen en gedreven psychologen, adviseurs en medewerkers. Wij kunnen u hier natuurlijk slechts een sfeerbeleving geven van wie wij zijn en ons werkterrein en onze dienstverlening onder de aandacht brengen.

Lees verder

Contact

Burgemeester Buskensstraat 66
5401 EE, Uden

info@strijboschpa.nl
0413 700 974

© 2024 - Strijbosch Personeelsadvies - Website door: Triple.nl