Diensten

En zo doen wij dat.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en concrete aanpak. Door ervaring weten wij inmiddels wat haalbaar is en wanneer de grenzen van groeimogelijkheden bereikt zijn. Wij laten u dan ook pas investeren in trainingen, teambuilding of coaching als wij de indruk hebben dat we samen positieve stappen kunnen zetten. Voordat wij starten is een intake dan ook erg belangrijk en daar nemen wij graag de tijd voor. 

Advies

Adviseren is een vak. Een combinatie van kennis, techniek en ervaring. Wij adviseren op die gebieden waar onze expertise ligt en dit is op het gebied van MensenWerk. Wij starten altijd met de vragen: Wat is het doel? Wat wilt u bereiken? Wie is betrokken? Wanneer is het doel bereikt? Soms betekent dit gewoon het erachter komen dat u de beste weg al bewandelt. Een andere  keer is het wellicht beter om van koers te veranderen om een nieuw pad te vinden. In adviestrajecten en in assessments is persoonlijke advisering onze gele draad. Behalve advisering na assessment adviseren wij onze klanten graag bij bedrijfsovername, bedrijfsopvolging, nieuwe functie inrichting etc.

Training

Menselijk kapitaal is een doorslaggevende succesfactor van elke organisatie. De opmars van zaken als persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP), de aandacht voor employability of een “leven lang leren” hebben definitief aangetoond dat naast een heldere organisatiestrategie en organisatiestructuur, het vooral de menselijke factor (Human Resources) is die succes kan genereren. Training kan helpen om het maximale uit medewerkers te halen.

Teambuilding

Individuele kenmerken maken het verschil in teams.  De centrale vraag hierbij is hoe het kan dat sommige teams met zeer getalenteerde mensen falen, terwijl teams met veel minder kwaliteiten wél succesvol kunnen zijn. Hoe kan de effectiviteit van teams vergroot worden met de kwaliteiten van individuele spelers is hierbij de centrale vraag.

Coaching en Begeleiding

Een nieuwe functie, grote veranderingen binnen de organisatie, een verandering in de wensen die u heeft  ten aanzien van werk, of gewoon uw eigen vaardigheden eens kritisch tegen het licht houden. Het is slechts een greep uit de aanleidingen die men heeft om eens naar uw eigen spiegelbeeld te kijken en uw eigen functioneren te bespreken (en vaak te verbeteren) via coaching of persoonlijke begeleiding.

Contact

Strijbosch Personeelsadvies

Strijbosch Personeelsadvies is de naam van onze organisatie die fier staat voor bevlogen en gedreven psychologen, adviseurs en medewerkers. Wij kunnen u hier natuurlijk slechts een sfeerbeleving geven van wie wij zijn en ons werkterrein en onze dienstverlening onder de aandacht brengen.

Lees verder

Contact

Burgemeester Buskensstraat 66
5401 EE, Uden

info@strijboschpa.nl
0413 700 974

© 2024 - Strijbosch Personeelsadvies - Website door: Triple.nl