Teambuilding

Een team is meer dan de som van de afzonderlijke teamleden.

Individuele kenmerken maken het verschil in teams.  De centrale vraag hierbij is hoe het kan dat sommige teams met zeer getalenteerde mensen falen, terwijl teams met veel minder kwaliteiten wél succesvol kunnen zijn. Hoe kan de effectiviteit van teams vergroot worden met de kwaliteiten van individuele spelers is hierbij de centrale vraag.

Teambuilding en teamontwikkeling is voor Strijbosch Personeelsadvies dan ook meer dan samen stil staan bij het maken van (strategische) afspraken met behulp van spelvormen en diagnostiek. Onze programma’s kenmerken zich door diepgang, maatwerk en (intensieve) begeleiding. Het begrijpen wat succesfactoren voor teams zijn, dit onder ogen zien, en de confrontatie aangaan met de deelnemers met, soms verstorend teamgedrag loopt als een rode draad door onze teamtrainingen. Ook hebben wij TOP ontwikkeld (Team Oriëntatie Profiel), een instrument dat inzicht geeft in de individuele bijdragen van individuen in een team. Voor ons is (zelf)inzicht, stil staan bij eigen gedrag en de effecten van het eigen gedrag op anderen de basis om een proces van teamontwikkeling en verandering kracht bij te zetten. Opdrachten tijdens teambuildingsbijeenkomsten zijn gericht op communiceren, luisteren, leiderschap, delegeren, vertrouwen en samenwerken. Onze teambuildingstraining is ontwikkeld voor diegenen die hun samenwerkingsvaardigheden in teams willen verbeteren, bijvoorbeeld met het oog op veranderingen in de organisatie. Het programma is erop gericht om samenwerking te bevorderen en een effectiever optreden als groeps te krijgen.

Het programma voor teambuilding wordt in overleg opgesteld. Dit kan variëren van een dagdeel tot twee volledige dagen (inclusief een informeel avondprogramma en overnachting).

Contact

Strijbosch Personeelsadvies

Strijbosch Personeelsadvies is de naam van onze organisatie die fier staat voor bevlogen en gedreven psychologen, adviseurs en medewerkers. Wij kunnen u hier natuurlijk slechts een sfeerbeleving geven van wie wij zijn en ons werkterrein en onze dienstverlening onder de aandacht brengen.

Lees verder

Contact

Burgemeester Buskensstraat 66
5401 EE, Uden

info@strijboschpa.nl
0413 700 974

© 2024 - Strijbosch Personeelsadvies - Website door: Triple.nl